What I'm offering Portfolio

Reis Fotografie
Met mijn liefde voor de natuur leg ik verhalen vast van reisorganisaties die echt een verhaal te vertellen hebben. Ik geloof dat de wereld iets heel moois te bieden heeft en werk daarom graag samen met bedrijven die daar het zelfde over denken. Ik help bedrijven door de liefde voor de natuur mee te nemen in de keuzes die ik maak, door mijn ongedwongen, tijdloze en natuurlijke stijl en door alles met een glimlach te doen.
Commercieel
Bij alles wat ik doe geloof ik dat de natuur helend is en dat de mens de natuur wat meer mag helen. Het zou niet zo moeten zijn dat het belang van duurzame producten onderschat en onderbelicht wordt. Daarom help ik duurzame bedrijven, hun meerwaarde zichtbaar te maken. Ik breng het echte verhaal buitengewoon in beeld waardoor de verkoop stijgt en een grotere duurzame impact gemaakt kan worden.
Lifestyle Fotografie
Lifestyle fotografie. In het dagelijks leven neem ik vaak mijn camera mee op stap, een koffietje met vrienden, een surf check, het bos, de stad, noem het maar op, mijn camera gaat mee. Mijn stijl is natuurlijk en ongedwongen, dit komt deels doordat ik mijn modellen niet laat poseren, ik fotografeer mensen graag in hun element, neem ze mee op pad, leer ze kennen en fotografeer ze wanneer ik hun vertrouwen heb gewonnen. Dit levert voor mij de mooiste plaatjes op. Lifestyle fotografie is voor mij een weerkaatsing van mijn dagelijks leven. Spreekt mijn stijl je aan? Laten we dan samen op pad gaan en wie weet sta jij ook wel zo te stralen voor de camera.

Plan een koffie momentje Contact

    Back to Top
    Back to Top
    Context Menu is disabled by theme settings.