Surffotografie voor bedrijven

Surffotografie voor bedrijven
Ben je op zoek naar een surffotograaf om foto’s te maken van jou team, een product of om het kantoor op te vrolijken met beelden van golven en de natuur? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Surffotografie voor bedrijven kan dus verschillende betekenissen hebben. Je hoeft geen surfer te zijn wil je een samenwerking aan gaan. Met mijn onderwater behuizing maak ik unieke beelden, of het nou van een hightech horloge of de zee zelf is voor een print. Ik heb verschillende opties te bieden, kijk vooral eerst even in mijn shop, mocht je toch naar iets anders op zoek zijn, maak ik graag een op maat gemaakte print om jullie kantoor wat op te vrolijken.
Één van de opties die ik als fotografie voor bedrijven aanbied is surfproduct fotografie of gewoon product fotografie. Producten die ik doormiddel van surf style fotografeer. Een goed voorbeeld hiervan is de shoot voor Garmin Nederland, waarbij ik het hightech surf horloge van Garmin vast legde tijdens vroege surf sessie met zonsopgang in Scheveningen, dit deed ik in samenwerking met Julia van Rooij, een surfster uit Scheveningen. Is jou product surf gerelateerd of lijkt dit jou nou ook een toffe campagne? Neem dan gerust contact op en ik denk graag met je mee!
De natuur in huis halen door middel van surffotografie? Dat kan.
Wil je het kantoor opvrolijken met prints? Dan heb ik twee verschillende opties te bieden. De eerste optie is surffotografie (of natuurfotografie) gedrukt op Lambda fotoprint, semi-mat (formaat naar keuze). Deze fotoprint is niet ingelijst, het is een losse print. Optie twee en de beste optie voor bedrijven is een pint gedrukt op Dibond achter plexiglas (inclusief ophang systeem). Het voordeel aan een foto achter plexiglas is dat het levenslang mee gaat. Ideaal voor bedrijfsfotografie dus! De bedrijfsfotografie prijzen hangen af van het print voormaat. Mocht je meer willen weten over de prijzen of over fotografie voor bedrijven in het algemeen, neem dan gerust contact op en ik geef je graag meer informatie.
Sport fotografie
Bedrijfsfotografie voor producten worden gecombineerd met lifestyle foto’s. Geen saaie witte achtergronden maar een surfboard of de zee. Foto’s met mensen scoren beter op social media, dus waarom zou je niet kiezen voor lifestyle beelden? Zijn jullie nog aan het oriënteren of hebben jullie nog geen plan voor ogen? Geen probleem, ik denk graag met je mee over aankomende social media shoots, of campagnes. Laten we sparren, ideeën uitwisselen en laten we er vooral een succesvolle shoot van maken!
Ben je meer op zoek naar bedrijfsfotografie waarbij er foto’s gemaakt worden van alle werknemers. Voor een smoelenboek kan je bij mij terecht. Een witte muur als achtergrond of liever iets unieks? Want hoe leuk is het om alle surf instructeurs op jullie website voor te stellen doormiddel van surf foto’s? Actie beelden of portretten in het water, net even anders dan de concurrentie. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en wensen. Laten we in contact komen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Enter the Wave Sport fotografie
Back to Top
Back to Top
Context Menu is disabled by theme settings.